In de eerste helft van 2016 is het ’t Weegje in ‘s-Gravendeel intern ingrijpend verbouwd. Door de interne verbouwing kunnen veel meer mensen en organisaties gebruik gaan maken van dit complex. Ondermeer twee huisartsen en de bibliotheek hebben onderdak gevonden in ’t Weegje.

Prohuis heeft namens HW Wonen het gehele project begeleidt.

  • Adres:Weegje
  • Postcode:
  • Plaats: 's Gravendeel
  • Functie:
  • Oppervlakte:
  • Huurprijs vanaf: nvt
  • Koopprijs vanaf: nvt
  • Oplevering: juni 2016
  • Aannemer: Van Wijnen Dordrecht
  • Architect: A3 Architecten

Makelaar is niet bekend



Geen brochure beschikbaar

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project

  • U heeft interesse in koop

  • Please prove you are human by selecting the Plane.
  • Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

  • Please prove you are human by selecting the Heart.
  • Please prove you are human by selecting the Plane.
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes